02 Kasım 2012, 19:45 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Yapılışı Soya sosu, limon suyu, sarmısak, toz kırmızıbiber, kişniş, zencefil ve safranı karıştırın. Bu sosa tavuk bagetleri bulayıp marine edin. Bu şekilde buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra bagetleri una bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın. Pirinç pilavı, soya sosu ve salatalıkla birlikte servis yapın. | |
|
Etiketler |
endonezya, kızarmış, tavuk, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köyceğiz usulü tavuk dolması | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 05 Şubat 2012 17:53 |
Chicago Usulü Tavuk Salatası | Sevda | Salatalar Mezeler | 5 | 28 Ocak 2012 08:30 |
İtalyan Usulü Tavuk Tarifi | Sevda | Dünya Mutfakları | 0 | 02 Nisan 2011 07:04 |
Şam Fıstıklı Pilav Eşliğinde Kızarmış Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 23:23 |
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) | Kralice | Soslar | 1 | 12 Mart 2009 06:41 |