02 Kasım 2012, 19:44 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Beşamel soslu tavuk ve mantar Malzemeler
Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz.fırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz. | |
|
Etiketler |
beşamel, mantar, soslu, tavuk, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşamel Soslu Ispanak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:54 |
Mantar Soslu Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:37 |
Beşamel soslu enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 04:38 |
Beşamel Soslu Karnabahar | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:12 |
Beşamel Soslu Tavuk | Kralice | Tavuk Yemekleri | 1 | 12 Mart 2009 06:33 |