Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kremalı Mantarlı Tavuk
Teflon tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ koyup ince ince doğradığınız soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleştikten sonra kuşbaşı doğradığınız tavuğu, ocağın altını kısıp tavaya ekleyin. Tavukların suyunu iyice salıp kendi suyunda pişmesi için kısık ateş ideal. Yaklaşık 10 dk tavuklar kendi suyunda iyice piştikten sonra dilimlediğiniz mantarları tavukların üzerine ekleyin. Mantarların çok ıslak olmamasına özen gösterin. Yoksa fazla su salıyor. Mantarlar da suyunu salıp piştikten sonra ocağın altını iyice açıp 1 yemek kaşığı mısır tanesini tavaya koyun. Birkaç kez karıştırdıktan sonra kremayı ekleyin. 6-7 dk sonra krema kaynamaya başladığında doğradığınız maydanozları da ekleyip ocağı kapatın. Afiyet olsun…