22 Ekim 2012, 01:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Adaçayı İle Marine Edilmiş Tavuk Budu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER •12 adet tavuk budu •4 diş kabuğu ayıklanmamış sarımsak •Adaçayı •Maydanoz •Sızma zeytinyağı •Tuz •Karabiber HAZIRLANIŞI •Tavuk butlarının uç noktalarını kesip ikiye ayırdıktan sonra derisini alın ve (1 buttan 2 parça çıkaracaksınız.) butlara tekrar sarın. 24 adet küçük but elde edin. Bir tutam karabiber, 1 dal doğranmış adaçayı, zeytinyağı ve sarımsakla marine edip buzdolabında 4 saat dinlendirin. •Marine ettikten sonra marine sosunun içinden tavuk butlarını alın. Fırın kabına aktarıp zeytinyağı, bir tutam tuz ve karabiberle tatlandırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Piştikten sonra yemeğin yağını tavaya süzüp adaçayı yapraklarını kızartın. •Tavukların olduğu kaba 1 kepçe su ekleyin. 3-4 adet adaçayı yaprağı ve 1 dal maydanoz ilave edip ateşte suyunu çektirin. Tavukları sosu ve kızartılmış adaçayı yapraklarıyla servis yapın. | |
|
Etiketler |
yle |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soslu Marine Edilmiş Hamsi | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:27 |
Marine Edilmiş Hindi Göğüs Salatası | Liaaa | Salatalar Mezeler | 0 | 12 Ekim 2012 11:53 |
Marine edilmiş ızgara kabak | Lady | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2012 01:14 |
Marine Edilmiş Mantarlı Enginar | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 04 Temmuz 2012 16:31 |
Marine Edilmiş Bonfile | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:15 |