28 Mayıs 2012, 02:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuk Külbastı 500 gram tavuk göğsü 1 tane soğan suyu 1 tane sarımsak 1 miktar tuz ve karabiber 1 miktar kekik 1 miktar zeytin yağı Tarif ve hazırlanış şekli: Tavuk göğsünü ince dilimleyip et döveceği ile dövün. Sarımsak, soğan suyu, tuz, karabiber, kekik ve zeytinyağı ile marine sosu hazırlayın. Tavukları buzdolabı içerisinde bir iki saat marine sosunda bekletin. Kızgın bir tavada az yağda kızartın. | |
|
Etiketler |
acılı, kanatları, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayçekirdekli ve acılı tavuk tarifi | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 05 Kasım 2022 17:29 |
Canlı tavuk yüklü TIR devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu | NurSima | Güncel ve Son Dakika Haberler | 0 | 11 Mayıs 2021 14:45 |
Limonlu Tavuk Kanatları Tarifi | mCx | Tavuk Yemekleri | 0 | 24 Eylül 2019 23:08 |
Soslu Tavuk Kanatları | Seyra | Tavuk Yemekleri | 0 | 20 Eylül 2014 21:49 |
Acılı Tavuk Kanatı | YapraK | Tavuk Yemekleri | 1 | 28 Mayıs 2012 02:30 |