15 Şubat 2010, 23:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Domatesli Kremalı Hindi Sarma Malzemeler 4 kişilik 500 g domates, 75 g ağırlığında 8 adet hindi (yoksa tavuk) snitsel, 150 g cin mantarı, 30 g eritilmiş tereyağı, yarım bağ fesleğen, 200 g santi, sarmıksaklı tuz, beyaz biber. Tarifi Domatesleri kaynar suya bastırıp ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın ve fındık büyüklüğünde doğrayın. Etleri soğuk su ile yıkayarak mutfak havlusu ile kurulayın. Etlarin içine kıyılmış mantar koyup rulo yapın kürdanla tutturun. Sarmaları tavada kızartın, domates ve şanti ilave edin, tuz ve biber katın. Kızardıktan sonra 2 santimlik dlimlere kesin ve üzerine sosunu dökün, fesleğen ile garnitür yapın. Yeşil makarna ile sofraya getirin. | |
|
Etiketler |
domatesli, hindi, kremali, kremalı, sarma |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pastırmalı Hindi But Sarma | CORDON BLEU | Dolma ve Sarmalar | 2 | 28 Mart 2022 16:20 |
Celâleddîn-i Hindî | PySSyCaT | İslam Alimleri | 0 | 15 Ocak 2016 22:46 |
Kremalı Hindi Bonfile | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:35 |
Hindi Eti Terbiyesi | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 05:04 |