27 Aralık 2009, 17:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuklu Karnabahar 1 karnabahar Sosu için: 1 çorba k. un 2 su b. süt muskat tuz, karabibar sıvıyağ Üzeri için: 1 tavuk göğsü 1 soğan 1 diş sarımsak 1 kase mantar tuz, karabiber zeytinyağı kaşar p. rendesi HAZIRLANIŞI: Karnıbaharlarımızı sıcak suda haşlayıp süzelim. fırın tepsisinin altına bıçakla küçülterek yerleştirelim. diğer tarafta sıvıyağda unu kavurup üzerine süt,muskat tuz ve karabiber ilave derek hazırladığımız akıcı kıvamdaki beşamel sosu gezdirelim. başka bir tavada sıvıyağda soğan ve sarımsağı soteleyelim. üzerine önce tavuk etlerini minik doğra***** alalım. o da sotelendikten sonra doğranmış mantarları ekleyelim. mantarlar da piştikten sonra beşamel sosun üzerine boşaltalım. en son kaşar peyniri rendesi serpip 180 derecelik fırında kaşarlar eriyip üzeri kızarana kadar pişirelim. lokum gibi pişen karnıbaharlar parmakları bile yedirebilecek lezzette | |
|
Etiketler |
karnabahar, tavuklu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabahar Köftesi | Sarya | EylulFM Paylaşım | 0 | 18 Mayıs 2023 17:02 |
Beşamel Soslu Tavuklu Karnabahar | Cappy | Sebze Yemekleri | 0 | 11 Mayıs 2014 02:26 |
Karnabahar dip sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 11:01 |
Karnabahar Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 30 Nisan 2009 12:41 |
Karnabahar Graten | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 12 Nisan 2009 17:58 |