27 Aralık 2009, 17:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı Malzemeler 1 paket Tavuk Kanadı (ortadan ikiye kesilmiş) 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı Sek Yoğurt 2 yemek kaşığı soya sosu 1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı köri Tuz Karabiber Sosu için; 3 yemek kaşığı Tat Cevizli Ezme 2 yemek kaşığı Tat Mayonez 1 yemek kaşığı Sek Yoğurt Tarifi Derin bir kasede tavuk kanatlarını ve geri kalan tüm malzemeyi karıştırınız. En az 1 saat buzdolabında bekletiniz. Sosta beklettiğiniz tavuk kanatlarını güveç kaplarına koyup 200 derecede ısıtılmış fırında iyice kızartınız. Diğer taraftan da küçük bir kasede Tat Cevizli Ezme, yoğurt ve mayonezi bir çırpıcı yardımıyla karıştırıp sos kasesine alınız. Kızarmış tavuk kanatlarını sos ile birlikte servis ediniz. | |
|
Etiketler |
baharatli, baharatlı, cevizli, kanadi, kanadı, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Patatesli Tavuk Kanadı Tarifi | Elysian | Tavuk Yemekleri | 2 | 28 Haziran 2014 20:52 |
Baharatlı Tavuk Çöp Şiş | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:40 |
Baharatlı Portakallı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:39 |
Susamlı Tavuk Kanadı | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 00:35 |
Cevizli Nar Ekşili Baharatlı Salata Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 22 Mart 2009 18:08 |