27 Aralık 2009, 17:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuklu Sac Kavurma MALZEMELER 4 adet tavuk göğüs eti 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 2 adet havuç 2 yemek kaşığı margarin 1 adet orta boy kuru soğan 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Tavukları yıkayıp küçük küçük doğrayın. Sacın içine ya da bir teflon tavaya koyup margarin, rendelenmiş soğan, karabiber ve tuz ekleyin. Tavuk, suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. İnce ince doğradığınız yeşil biber, kırmızı biber, kibrit çöpü şeklinde doğradığınız havucu ilave edin. 20 dakika karıştırarak kavurduktan sonra pide ekmekleriyle servis yapabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
kavurma, sac, tavuklu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sac kavurma | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 04 Ocak 2024 15:14 |
Çoban Kavurma | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:57 |
Piliç Kavurma | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:25 |