![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Hindi çoban kavurma MALZEMELER 600 gr. Hindi Fileto Kusbasi 100 gr. Tereyag 3 adet orta boy domates 20 adet arpacik sogan 8 dis sarmisak 4 adet tatli sivri biber 12 adet orta boy kültür mantari 1/2 demet maydanoz 1 adet defne yapragi 1 tatli kasigi kekik 1/2 tatli kasigi tatli kirmizi toz biber 1/2 tatli kasigi karabiber YAPILIŞ TARİFİ Genis bir tavada tereyagini eritip arpacik soganlar, sarmisak ve defne yapragini soteleyin. Hindi fileto kusbasilari tavaya ilave edip hizli ateste renk alincaya kadar kavurun. Sivri biberlerin çekirdeklerini temizleyip kusbasi dogradiktan sonra tavaya ilave edin. Etler suyunu çektiginde kusbasi dogranmis kültür mantarlarini ilave edin. Mantarlar suyunu çektiginde kabugu soyulup kusabasi dogranmis domatesleri ve bütün baharatlari tavaya atip lezzetlendirin. Hindi çoban kavurmaniz pistiginde ocaktan alip taze kiyilmis maydanoz ilave ederek sicak olarak servise sunabilirsiniz. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
coban, hindi, kavurma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alman Çoban Köpeği, Alman Çoban Köpeğinin Özellikleri | Violent | Evcil Köpekler | 0 | 16 Mart 2014 17:58 |
Çoban Köpeği Resmi, Çoban Köpeği Resimleri | Zen | Evcil Köpekler | 0 | 22 Mayıs 2013 20:57 |
Çoban Kavurma | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:57 |