28 Eylül 2009, 16:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ispanaklı Piliç Sarması Malzemeler 2 Adet piliç göğsü 1 Adet soğan 250 gr ıspanak 1 Adet havuç (haşlanmış) 1 Çorba kaşığı margarin 3-4 Çorba kaşığı un 3-4 Çorba kaşığı galeta unu 1 Adet yumurta 1 Su bardağı sıvıyağ Hazırlanışı Ispanakları ayıklayıp, bol suda yıka***** küçük küçük doğrayın Soğanı margarinle pembeleştirin ve içine ıspanakları ilave edip kavurun Tuz ve karabiber ekleyip, ateşten alın Piliç göğsünü iyice döverek, inceltin Tuz ve karabiber serpin Dövülmüş etlerin üzerine ıspananaklı harcı yayın Ortasına yarıdan kestiğiniz haşlanmış havucu yerleştirin Piliç göğsünü rulo yaparak sarın Kürdanla iki ucunu birleştirin Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son galeta ununa bulayıp çıkartın Sıvıyağda arkalı önlü kızartarak servis yap. | |
|
Etiketler |
ispanakli, ispanaklı, pilic, sarmasi, sarması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Piliç Şiş | Sarya | Et Yemekleri | 0 | 04 Nisan 2021 13:04 |
Piliç Kroket | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 20:23 |
Piliç Kebabı | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 03:22 |
Bamyalı Piliç | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 03:05 |
Elma Soslu Piliç Biftek Sarması | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 02:50 |