25 Mart 2009, 04:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Saray Usulü Piliç Sarma Saray Usulü Piliç Sarma Malzemeler - 1 adet piliç - 100 gr. kuru kayısı - 30 gr. badem - Tuz,karabiber Yapılışı Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın. Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm. kalınlığında kesin. Servise sunun. Alıntı. | |
|
Etiketler |
pilic, saray, sarma, usulu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saray Usulü İncik | Amelia | Et Yemekleri | 0 | 10 Haziran 2014 20:47 |
Saray Usulü Güllaç | Zen | Tatlılar | 0 | 08 Kasım 2012 22:15 |
Saray Usulü Domates Salatası | N999 | Salatalar Mezeler | 0 | 30 Mart 2012 02:47 |
Saray Usulü Lahana Dolması | N999 | Dolma ve Sarmalar | 0 | 30 Mart 2012 02:46 |
Saray Usulü Pastırmalı Yumurta | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:45 |