![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Hindistan Cevizli Tavuk Hindistan Cevizli Tavuk Malzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kizartmak Için Yag Süslemek Için Limon Dilimleri Tarifi Tavuk etini soguk suyla yikayin, kagit havlu ile kurulayin, ortadan 2’ye kesin. Parçalari köri ile oyun, tuzlayin. Ilk önce ona, sonra çirpilmis yumurtaya, en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin. Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin. Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin, delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin. Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin. Alıntı. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
cevizli, hindistan, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erikli Hindistan Cevizli Kek | Desmont | Kek Tarifleri | 0 | 03 Şubat 2015 18:42 |
Hindistan cevizli bisküvi | Violent | Hamur İşleri | 0 | 04 Haziran 2013 19:38 |
Hindistan Cevizli Kartopu | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 21:44 |
Hindistan cevizli blancmange | Violent | Tatlılar | 0 | 08 Nisan 2012 18:03 |
Muzlu Hindistan Cevizli Pasta. | Sevda | Pastalar | 0 | 23 Kasım 2010 14:35 |