22 Mart 2009, 03:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Biberiyeli Tavuk Biberiyeli Tavuk Malzemeler: 250 gr kuşbaşı tavuk 80 gr kuru soğan 1 diş sarımsak 4 gr biberiye 10 ml yoğurt suyu Hazırlanışı: Kuşbaşı tavukları kapaklı cam bir kaba alın. Soğanı iri parçalar halinde doğrayın, tavuklarla harmanlayın.Sarımsağı ince kıyın malzemeye ekleyin. Son olarak biberiye ve yoğurt suyunu da katıp karıştırın. Kabın kapağını kapayın. Buzdolabında bir kaç saat bekletin. Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın. Kenarlarını sıkıca kapatın. 220 derecedeki fırında 30-35 dk. kadar pişirin. Alıntı. | |
|
Etiketler |
biberiyeli, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biberiyeli ve Rezeneli Tavuk Tarifi (Resimli) | Violent | Tavuk Yemekleri | 0 | 04 Ocak 2015 22:50 |
Biberiyeli Ahtapot Şiş | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:14 |
Biberiyeli ve Zeytinyağlı Tavuk Şiş | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Kasım 2012 19:36 |
Biberiyeli Tavuk But | Ezgi | Tavuk Yemekleri | 0 | 05 Temmuz 2012 08:41 |
Domatesli Biberiyeli Tavuk Budu | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 23:17 |