12 Ocak 2020, 13:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Armutlu Muhallebi Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4 adet orta boy armut 8 çorba kaşığı tozşeker 1 çay bardağı mokka likörü Muhallebi için: 5 su bardağı süt 3 çorba kaşığı tozşeker 3 çorba kaşığı pirinç unu 2 çorba kaşığı buğday nişastası 1 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 paket vanilya Süslemek için: File badem Armutları soyup, dip kısmından bir oyucu yardımıyla girip çekirdeklerini çıkarın. Bir fırın tepsisine yerleştirin. Tozşekeri mokka likörü ile iyice karıştırıp armutların üzerine gezdirin. 200 derece fırında armutlar yumuşayana dek pişirin. Muhallebi malzemesini bir tencereye alın, sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşıp göz göz olmaya başladıktan sonra da 1 dakika daha pişirin ve ocaktan indirin. Muhallebiyi yayvan kup bardaklarına veya kâselere pay edin. Her bir kâseye 1 adet fırında pişmiş armut koyun. Üzerlerini file bademle süsleyin. Muhallebiyi soğutunca servis yapın. Alıntı | |
|
Etiketler |
armutlu muhallebi tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Armutlu Bisküvili Pasta Tarifi | Elysian | Pastalar | 3 | 27 Mayıs 2014 11:42 |
Armutlu Sünger Kek Tarifi (Resimli) | Violent | Kek Tarifleri | 1 | 22 Kasım 2013 05:50 |
Armutlu ve Çikolatalı Kek Tarifi | oneofgirl | Kek Tarifleri | 0 | 12 Ağustos 2013 16:52 |
Armutlu mini milföyler Tarifi | Violent | Hamur İşleri | 0 | 05 Mayıs 2013 17:21 |
Armutlu Pasta Tarifi | Süslü | Tatlılar | 2 | 12 Mart 2009 07:10 |