03 Ocak 2020, 03:30 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Dondurma Kızartması Dondurma Kızartması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 kutu Kaymaklı Dondurma 2-3 su bardağı mısır gevreği 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvıyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı + 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Kızartmak için: Bol sıvıyağ YAPILIŞI Dondurmadan toplar çıkarıp, dövülmüş mısır gevreğine bulayın. Dondurmaları aralıklı olarak tabağa yerleştirip, derin dondurucuda 30 dakika dinlendirin. Yumurtaların ak ve sarılarını ayırın. Yumurta sarısı, tereyağı, sıvıyağı, un ve sütü karıştırıp, 30 dakika dinlendirin. Ayrı bir yerde yumurta akını mikserle kar haline getirin. Yumurta akını yumurta sarılı malzemeye ilave edip karıştırın. Dondurma toplarını derin dondurucudan alıp, hazırladığınız karışıma batırıp çıkarın. Kızgın ve bol sıvıyağda rengi dönene kadar kızartıp kağıt havlu üzerine çıkarın. Tüm dondurma toplarına aynı işlemi tekrarlayın. Sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
dondurma kızartması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta dondurma işlemi annelik şansı tanıyor (Yumurta dondurma kimler için uygun?) | Allecra | Sağlık Haberleri | 0 | 23 Mayıs 2019 15:31 |
Patates Kızartması | Hayat | Kebaplar Köfteler | 14 | 19 Kasım 2011 23:12 |
Erik kızartması (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:42 |
Brokoli Kızartması | Chelt | Sebze Yemekleri | 5 | 20 Eylül 2010 16:16 |
Karnabahar Kızartması | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:21 |