![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Pişmaniyeli Tatlı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: Tabanı için: 2 paket rondo ülker 2 paket eti burçak Yarım paket margarin 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 2 paket krem şanti 2 su bardağı süt 1 paket krema sertleştirici 1 limon ( suyu sıkılacak kabuğu rendelenecek) Üzeri için: Pişmaniye ve herhangi bir reçel Yapılışı: Bisküvileri rondada çekip yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elinizle bastırıp taban yapın. Krem şantiyi sütle hazırlayın ve krema sertleştiriciyi ekleyin. Yumurta ve şeker bembeyaz olana kadar çırpın limon suyunu ve kabuğunun rendesini ekleyin. Krem şantiyle karıştırın. Bu karışımı büsküvilerin üzerine dökün. Üzerini streç filmle kaplayın. Buzluğa kaldırın. Servisten 10 dakika önce buzluktan çıkarıp üzerini pişmaniye ve reçelle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun… Not: Ölçüler en büyük, kenarları tırtıklı dikdörtgen borcama göredir.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
pişmanliyelitatlı, tatlıları, yemektarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pişmaniyeli muhallebi | Ebru | Tatlılar | 0 | 08 Mart 2016 22:15 |
Salepli Pişmaniyeli Mini Tartlar | AngeL | Tatlılar | 0 | 07 Mayıs 2014 16:04 |
Pişmaniyeli Kestaneli Baton Pasta | oneofgirl | Pastalar | 0 | 05 Eylül 2013 14:42 |
Pişmaniyeli Dondurma Tarifi | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 23 Kasım 2012 17:44 |
Pişmaniyeli Soğuk Pasta. | Sevda | Pastalar | 0 | 23 Kasım 2010 11:11 |