13 Kasım 2017, 18:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | YALANCI PROFİTEROL Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İçindekiler: Muhallebisi için: •1 lt süt •1 su bardağı un •1 su bardağı toz şeker •1 paket vanilya •1 paket toz krem şanti •1 paket tuzsuz etimek Çikolata sosu İçin: •2 su bardağı süt •3 çorba kaşığı toz şeker •2 çorba kaşığı un •2 tatlı kaşığı kakao •90 gr bitter çikolata •1 tatlı kaşığı tereyağ Arzuya göre üzerini süslemek için antep fıstığı eklenebilir. Tarif: •Muhallebinin yapımı için süt, un, toz şeker bir tenecereye konulup devamlı karıştırılarak pişirmeye başlanır. •Muhallebi kaynamaya başlayıp koyulaşınca ocaktan alınıp içerisine vanilya ve krem şanti eklenir. •Birkaç dakika mikser ile devamlı karıştırılır. •Ardından içine çok küçük olmayan parçalar halinde etimek kırılıp karıştırılır. •Muhallebi soğurken çikolata sosunu hazırlayabilirsiniz. •Tencereye süt, un, kakao ve şekeri ekleyin devamlı karıştırarak pişirin. •Kaynamaya başlayınca çikolata ve tereyağı ilave edin. •Bunlar eriyince ocaktan alın ve ara sıra karıştırarak hem soğumasını sağlayın hem de kabuk tutmasını önleyin. •Servis kaselerine etimekli muhallebiyi kaşık yardımı ile paylaştırın. •Soğuyan çikolata sosunu kaselere paylaştırıp arzuya göre üzerini antep fıstığı ile süsleyin. •Soğuk olarak servis edin. Tarif: Sibel Yalçın ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
yalancı profiterol |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
YALANCI GEBELİK | PySSyCaT | Tıp Terimleri Sözlüğü | 0 | 07 Mayıs 2016 13:14 |
Bia'dan , yalanci pasta | Süslü | Pastalar | 0 | 20 Haziran 2010 16:07 |
Yalanci Dünya | BaRoN | Serbest Kürsü | 0 | 28 Şubat 2010 00:03 |