25 Mart 2016, 20:19 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ballı Revani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler, 2 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 3 yumurta 1 su bardağı ayçiçeği yağı 1 su bardağı süt 1 çay bardağı karbonat 1 su bardağı ceviz içi Şerbeti İçin 3 bardağı toz şeker 5 yemek kaşığı süzme bal 4 su bardağı su Yarım limonun suyu Süslemek İçin Frambuaz Antep fıstığı Yapılışı, Ayçiçeği yağı, yumurta, şeker ve sütü çırpın. Un, irmik, karbonat ve ceviz içini ilave ederek çırpmaya devam edin. Geniş kenarlı ısıya dayanıklı cam bir kabı yağlayıp karışımı aktarın. 170 derecede 45 dakika pişirin. Şerbeti için su, bal ve şekeri kaynatın. Kaynamaya yakın limon suyunu ilave edin. Soğumaya bırakın. Revaniyi fırından alıp, sıcakken soğuk şerbeti üzerine gezdirin. 1 saat dinlendirdikten sonra isteğe göre antep fıstığı ve frambuazla süsleyip servis yapabilirsiniz.
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
balli revani nasil yapilir, balli revani tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestaneli Revani | Desmont | Tatlılar | 0 | 07 Şubat 2015 21:46 |
Kremalı Revani | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 05 Eylül 2013 14:51 |
Gökkuşağı Revani | Zen | Tatlılar | 0 | 25 Kasım 2012 19:37 |
Revani | Zen | Pastalar | 0 | 31 Ekim 2012 21:38 |
Bademli Revani | N999 | Pastalar | 0 | 12 Mayıs 2012 01:08 |