03 Eylül 2015, 17:38 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çatal Gülü (Çeçen Tatlısı) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 3 yumurta 2 çorba kaşığı pudra şekeri 1 çorba kaşığı süt Yarım çay kaşığı tuz Alabildiği kadar un ( ben 2,5 su bardağı kadar kullandım ) Çatal Gülü ( Çeçen Tatlısı ) Nasıl Yapılır Hamuru için 3 tane yumurtayı,2 çorba kaşığı pudra şekerini,1 çorba kaşığı sütü,yarım çay kaşığı tuzu, ve alabildiği kadar unu ilave edip hamuru kulak memesi yumuşaklığında olana kadar yoğurun, Yoğurduğunuz hamuru 2 beze yapın Bezeleri unlayarak merdane yardımıyla Servis tabağından daha büyük olacak kadar açın 2 veya 3 cm aralıklı kesin elinize her bir hamur şeridini 4 parmağınıza dolayın çok sıkıştırmadan elinizden çıkırın alt kısmını hafifçe tutarak bol kızdırılmış sıvıyağda kızartın,kızartırken çok açılmaması için çatalla veya spatula ile alt kısmını tutuşturmaya çalışın, Kızarttığınız Çatal güllerini fazla yağını çeksin diye kağıt peşetenin üzerine koyun soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın, hayalimdekiyemekler | |
|
Etiketler |
catal, cecen, gülü, tatlısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çatal | Lilith | Mucitler ve İcatları | 0 | 02 Ekim 2014 18:14 |
Çin Gülü, Çin Gülü Bakımı Nasıl Olur? | Violent | Bahçe Bakımı ve Çiçekler | 0 | 03 Şubat 2014 19:17 |
Çatal nasıl tutulur, Çatal bıçak nasıl tutulur | MySpace | Genel Paylaşım | 0 | 31 Ağustos 2013 17:04 |