![]() |
Fındık Revanisi Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 2 kahve fincanı sıvıyağ 4 kahve fincanı un 1 paket kabartma tozu 4 kahve fincanı yoğurt 4 adet yumurta 4 kahve fincanı tozşeker 4 kahve fincanı irmik 2 su bardağı toz fındık 1 adet limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu Süslemek için: Kıyılmış fındık Şerbeti için: 3 su bardağı tozşeker 2 su bardağı su Yarım limonun suyu 1 çay kaşığı vanilya Fındık Revanisi Yapılışı Yumurta ile şekeri 10 dakika çırpın. Un, irmik, fındık, yoğurt, yağ, limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu ve kabartma tozunu ilave edip, tahta kaşıkla karıştırın. Yağlanmış tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin ve soğutun. Şerbet için şeker ve suyu kaynatın. İnmesine yakın limon suyu ve vanilyayı ekleyin. Sıcak şerbeti soğumuş tatlının üzerine gezdirin. Kıyılmış fındıkla süsleyin. 4 saat beklettikten sonra servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:51. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk