Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra sırasıyla diğer malzemeleri ekleyerek kek hamurunu hazırlıyoruz. Yağlanmış mini tart kalıplarına dökerek pişiriyoruz.
Salepli krema için, toz krem şanti ve dışındakileri karıştırarak pişiriyoruz. Ocağı kapatınca margarini de ilave edip karıştırıyoruz. Krema soğuyunca toz krem şantiyi ilave ederek 10 dakika çırpıyoruz. Önce biraz cıvık bir kıvamı oluyor. Korkmayın zira ben çok korktum. Ama dolapta bir kaç saat kalınca çok kıvamlı ve sünen köpük gibi bir krema oluyor. Daha sonra pandispanyanın çukur kısmını bu krema ile doldurup dolaba gönderiyoruz. Bir kaç saat bekleyince krema donuyor adeta. Servis yapacağımızda çıkarıp, pişmaniye ve fıstıkla süslüyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.