![]() |
Salepli Pişmaniyeli Mini Tartlar Tart pandispanyası için:
Salepli krema için, toz krem şanti ve dışındakileri karıştırarak pişiriyoruz. Ocağı kapatınca margarini de ilave edip karıştırıyoruz. Krema soğuyunca toz krem şantiyi ilave ederek 10 dakika çırpıyoruz. Önce biraz cıvık bir kıvamı oluyor. Korkmayın zira ben çok korktum. Ama dolapta bir kaç saat kalınca çok kıvamlı ve sünen köpük gibi bir krema oluyor. Daha sonra pandispanyanın çukur kısmını bu krema ile doldurup dolaba gönderiyoruz. Bir kaç saat bekleyince krema donuyor adeta. Servis yapacağımızda çıkarıp, pişmaniye ve fıstıkla süslüyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:35. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk