23 Temmuz 2013, 17:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Şuruplu Sütlaç Malzemeler: 2 çay bardağı pirinç, 2 tane damla sakızı, 8 bardak süt, 1 tutam tuz, 1.5 su bardağı su, 1.5 su bardağı toz şeker, 1 çay kaşığı limon suyu Yapılışı: Pirinç haşlanır, süte eklenir, dövülmüş damla sakızı, tuz katılır. Piriç şeklini kaybedene kadar pişirilir. Büyük servis tabağına aktarılır, toz şeker ve su kaynatılır, kıvam almaya başlayınca limon suyu katılır, ateşten alınır, sütlaç soğuk, şurup sıcakken sütlacın üzerine gezdirilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
sütlaç, Şuruplu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tel Tel Sütlaç | YapraK | Tatlılar | 1 | 25 Ocak 2016 20:57 |
Diyet Sütlaç | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:42 |
Fırında Sütlaç | Zen | Tatlılar | 0 | 08 Kasım 2012 22:10 |
Psikolojik sütlaç | N999 | Haber Arşivi | 0 | 04 Mayıs 2012 13:44 |
Fırın Sütlaç | Kralice | Tatlılar | 1 | 12 Mart 2009 06:50 |