Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Supangle tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pastanede alarak beğenerek yediğiniz, çikolatanın ağızda dağılan o muhteşem lezzetinin sütle yoğunlaşarak tatlı haline gelmesi ve umulmadık zamanda damağınızda hissettiğiniz o nefis kek, pek çok kişi için bu tatlıyı vazgeçilmez kılıyor. İşte size kolay bir supangle tarifi…
Malzemeler:
4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
2/3 su bardağı un
1 yumurta
100 gr bitter çikolata
3 dilim kakaolu kek
Üzeri için
Çırpılmış krema
Rendelenmiş çikolata
Hazırlanışı:
Süt, yumurta, kakao, un ve şekeri bir tencereye alıp pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın.
Tencereyi ocağa yerleştirip orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
Çikolatayı küçük parçalara bölüp karışıma ekleyin ve eriyinceye kadar birkaç dakika daha karıştırın.
Kakaolu keki küp şeklinde doğrayıp servis kaselerin tabanlarına yerleştirin.
Çikolatalı karışımı kaselere paylaştırıp oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Üzerini çırpılmış krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.