13 Haziran 2013, 23:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pürüzyen tarifi(resimli anlatım) Pürüzyen tarifi(resimli anlatım) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 8 parça milföy humuru 2 su bardağı badem Yarım su bardağı toz şeker 1 yumurta 3 yemek kaşığı süt 1 paket vanilya 1 çimdik tuz Üzeri için:Toz şeker veya vanilya şekeri 2 yemek kaşığı süt HAZIRLANIŞI .Bademler sıcak suda bir müddet bekletilir ve kabukları soyulur. .Yağsız teflon tavada biraz kavrulur ve rondodan geçirilir. .Karıştırma kabına badem unu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yumurta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. toz şeker Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. vanilya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. süt ilave edilir ve karıştırılır. .1 adet milföy hamuru un serpilmiş zemine alınır ve üzerine tekrar un serpilir.Merdane yardımı ile boyu uzatılır. .En üst kısmına badem harcı konur ve 2 tur döndürülerek rulo yapılır ve bıçakla kesilir. .Üst üste gelecek kısıma fırça yardımı ile su sürülür yapışması için. .Uzun halde olan hamura ay şekli verilir. .Tüm milföy hamuru bu şekilde bitirilir. .Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. .Fırça ile üzerine biraz süt sürülür ve toz şeker veya vanilya şekeri serpilir. .180 derecede hafif renk alıncaya kadar pişirilir. .Badem yerine fındık veya ceviz kullanabilirsiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
|
Etiketler |
anlatım, pürüzyen, tarifiresimli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yalancı lokum tarifi(resimli anlatım) | Violent | Tatlılar | 0 | 13 Haziran 2013 23:55 |
Phpmyadmin Detaylı Anlatım ( Resimli anlatım) | MorfiN | PHP | 1 | 27 Nisan 2012 20:20 |
Kekli baklava tarifi(resimli anlatım) | AnqeL | Tatlılar | 0 | 10 Şubat 2012 03:21 |
Meyve sulu muhallebi tatlısı tarifi(resimli anlatım) | AnqeL | Tatlılar | 0 | 16 Ocak 2012 03:27 |