IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 07 Kasım 2012, 22:13   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızartma Güllaç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 1 Paket Hazır Güllaç
  • 2 Litre Süt
  • Yarım Kilogram Toz Şeker
  • 2 Su Bardağı Dövülmüş Ceviz
  • 4 Adet Yumurta
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker
  • 4 Su Bardağı Su
  • Yarım Limon Suyu
Yapılışı:
Sütü bir tencereye boşaltın. İçine yarım kilo şekeri koyarak, şeker eriyinceye kadar kaynatın. Güllaç yapraklarını teker teker şekerli sütte ıslatın. Islatılmış güllaç yapraklarını ikiye ya da dörde bölün. Geniş kısımlarına ceviz dökerek börek şeklinde sarın. Yayvan bir kapta dört yumurtayı çırpın. Güllaçları yumurtaya batırarak kızgın sıvıyağda kızartın. Üç bardak şeker ve üç bardak su ile tatlının şurubunu hazırlayın. İçine 1/2 limon suyu sıkın. Şerbeti soğuttuktan sonra sıcak kızarmış güllaçları içine atın. Şurubunu çekince servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
güllaç, kızartma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elmalı Güllaç Burce Tatlılar 0 26 Nisan 2012 22:57
Kızartma Aklandı efLatun Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 27 Ocak 2012 19:36
Kremalı Güllaç Sevda Tatlılar 7 01 Eylül 2011 22:03
Maydanozlu Hamur Kızartma YapraK Hamur İşleri 0 26 Aralık 2009 05:07
Biberli Kuzu Kızartma YapraK Et Yemekleri 0 26 Aralık 2009 04:56