![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kalbur Tatlısı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Sıvı yağ, yoğurt, yumurta, tuz, kabartma tozu iyice karıştırılır. Aldığı kadar unla kulak memesi yumuşaklığında hamur hazırlanır. Hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Kalburun üzerinde şekil verilir, kızgın yağda kızartılır. Not: 1. Hamurun içerisine 250 gr. peynir de rendelenerek hazırlanabilir. 2. Yukarıdaki şekilde hazırlanıp kıvamlı şuruba konup tatlı olarak da servis yapılabilir. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kalbur, tatlısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaz Tatlısı | Zen | Tatlılar | 0 | 03 Kasım 2012 19:34 |
Şıllık Tatlısı - Şıllık Tatlısı Tarifi | Liaaa | Tatlılar | 1 | 09 Ağustos 2012 13:52 |
Portakallı Lor Tatlısı - Oktay Usta Portakallı Lor Tatlısı | Liaaa | Tatlılar | 0 | 08 Mart 2012 15:41 |
Kalbur Köftesi | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Aralık 2009 13:35 |