07 Kasım 2012, 21:50 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Muhallebili Kadayıf Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Kadayıfın Hazırlanışı : Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun. İçine yağı, şekeri ilave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun. Muhallebinin Hazırlanışı : Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın. Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin. | |
|
Etiketler |
kadayıf, muhallebili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadayıf ve Kadayıf Şerbeti | Liaaa | Tatlılar | 0 | 28 Şubat 2012 13:29 |
Muhallebili Güllaç | N999 | Tatlılar | 1 | 17 Şubat 2012 17:08 |
Muhallebili Lokum | YapraK | Tatlılar | 0 | 27 Aralık 2009 17:14 |
Muhallebili Lokum Tarifi | YapraK | Tatlılar | 0 | 27 Aralık 2009 07:19 |
Muhallebili Elma Tatlısı | YapraK | Tatlılar | 0 | 27 Aralık 2009 07:19 |