Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sütlü Kadayıf
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
125 Gram Margarin
250 Gram Kadayıf
100 Gram Fındık
125 Gram Tereyağı
2 Su Bardağı Toz Şeker
2 Su Bardağı Süt
Yarım Kilogram Limon
1 Su Bardağı Su
1 Kase Fındıklı Şokella
Yapılışı:
Yağı eritin, kadayıfı yağ ile harmanlayın, bir kaseye koyun. Ortasına fındık serpip üstüne tekrar kadayıf koyun. Tepsiye ters çevirin kızarana kadar fırında pişirin. 2 bardak şeker, su ve sütü kaynatın içine yarım limon sıkın soğutun, sıcak tepsiye dökün. Soğuyunca üstüne birer çorba kaşığı şokella koyun servis yapın.