IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Kasım 2012, 15:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuru Kayısı Yağlaması




Kuru Kayısı Yağlaması

Malzemeler:

Yarım kilo çekirdekli kuru kayısı
Yarım paket margarin
1,5 su bardağı su

Yapılışı:

Kayısıları yıkayıp teflon tencereye alın. Üzerine 1,5 bardak su ekleyerek kaynatın. bir taraftan başka bir tavada margarini eritin. Kayısılarının suyu yarıya inecek kadar kısık ateşte kaynadıktan sonra erittiğimiz margarini ekleyip 5-10 dakika kavuralım. Sıcak servis yapalım.Ertesi güne kaldığında dolapta muhafaza edip yiyeceğimiz zaman yine ısıtıp yiyelim.
Cevizle de ikram edebilirsiniz..

Not: Şeker eklemeye gerek yok kayısının tadı yeterli olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
kayısı, kuru, yağlaması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kuru İğne Tedavisi - Kuru İğneleme Liaaa Sağlık Köşesi 0 15 Mart 2012 00:08
Şebit Yağlaması AnqeL Yöresel Yemekler 0 17 Şubat 2012 01:34
Kuru incir ve kayısı dolması (kemaliye erzincan) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ekim 2010 13:19
Kayseri Kıymalı Yağlaması YapraK Hamur İşleri 0 25 Mart 2009 04:53
Kuru kayısı kalp kaslarını çalıştırıyor Lin Sağlık Köşesi 0 14 Nisan 2008 14:47