06 Kasım 2012, 15:24 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kuru Kayısı Yağlaması Kuru Kayısı Yağlaması Malzemeler: Yarım kilo çekirdekli kuru kayısı Yarım paket margarin 1,5 su bardağı su Yapılışı: Kayısıları yıkayıp teflon tencereye alın. Üzerine 1,5 bardak su ekleyerek kaynatın. bir taraftan başka bir tavada margarini eritin. Kayısılarının suyu yarıya inecek kadar kısık ateşte kaynadıktan sonra erittiğimiz margarini ekleyip 5-10 dakika kavuralım. Sıcak servis yapalım.Ertesi güne kaldığında dolapta muhafaza edip yiyeceğimiz zaman yine ısıtıp yiyelim. Cevizle de ikram edebilirsiniz.. Not: Şeker eklemeye gerek yok kayısının tadı yeterli olacaktır. | |
|
Etiketler |
kayısı, kuru, yağlaması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuru İğne Tedavisi - Kuru İğneleme | Liaaa | Sağlık Köşesi | 0 | 15 Mart 2012 00:08 |
Şebit Yağlaması | AnqeL | Yöresel Yemekler | 0 | 17 Şubat 2012 01:34 |
Kuru incir ve kayısı dolması (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:19 |
Kayseri Kıymalı Yağlaması | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 25 Mart 2009 04:53 |
Kuru kayısı kalp kaslarını çalıştırıyor | Lin | Sağlık Köşesi | 0 | 14 Nisan 2008 14:47 |