03 Kasım 2012, 20:11 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Vişneli Etimek Tatlısı (reçelden) 1 paket tuzsuz etimek 200 gr. vişne reçeli 1 su bardağı su Muhallebisi için: 4 çorba kaşığı pirinç unu 2 çorba kaşığı nişasta 5 çorba kaşığı şeker 2 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 su bardağı su Pirinç unu, nişasta, şeker ve vanilyayı bir tencerede karıştırın. Üzerine su ve sütü ekleyin, koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Vişne reçelini suyla sulandırıp tencerede bir taşım kaynatın. Etimekleri tepsiye dizin, üzerine reçelli sudan gezdirin. Üzerine bir kat muhallebi dökün. Malzeme bitene kadar bir kat etimek, reçelli su, bir kat muhallebi şeklinde tepsiye dizin. | |
|
Etiketler |
recelden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lezzetine Doyulmaz Etimek Tatlısı | Liaaa | Tatlılar | 3 | 05 Mayıs 2012 13:51 |
Diyet Etimek Tatlısı | Ay | Pastalar | 5 | 02 Ekim 2010 18:16 |
Vişneli Jöle Tatlısı | Dilara | Tatlılar | 0 | 01 Mayıs 2010 15:43 |
Vişneli Ekmek Tatlısı | Lady | Tatlılar | 0 | 08 Nisan 2010 14:34 |
Etimek Tatlısı | Kralice | Tatlılar | 1 | 12 Mart 2009 06:59 |