IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Mayıs 2012, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fas Sütlacı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




İster sıcak yiyin, ister sıcak yaz akşamlarını serinletin. Hem çok hafif, hem de çok lezzetli... Üstelik süt sevmeyen çocuklar için harika bir tercih!



Malzemeler:

450 gr kırık pirinç

300 ml su


25 gr pudra şeker


1 çubuk tarçın


50 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı tuz


350 ml süt


Badem esansı için


25 gr dövülmüş badem


60 ml sıcak su

Süslemek için

File badem

Tarçın

Hazırlanışı:


Sıcak su ve bademi mutfak robotunda püre haline getirin.


Bir tencereye su, pirinç, şeker, tarçın, tuz, badem esansı, sütün yarısı ve tereyağının yarısını ekleyin.


Hepsini karıştırıp kapağı kapalı olarak kaynatın.


Gerekirse süt ekleyin.


Kalan sütü ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.

Sütlacı servis kaselerine aktarın.


Üzerlerine file badem serpin.

Tarçın serpip meyvelerle birlikte servis yapın.


Afiyet olsun!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
fas, sütlacı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Halep Sütlacı (Riz Bi Haleb) Ebru Dünya Mutfakları 0 19 Nisan 2016 19:02
Hint Mutfağı: Hint Sütlacı AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:20
Hint Sütlacı oneofgirl Dünya Mutfakları 0 23 Ağustos 2013 17:07
Hint Sütlacı Violent Tatlılar 0 26 Mayıs 2013 20:00
Meksika Sütlacı N999 Tatlılar 0 03 Nisan 2012 00:11