26 Nisan 2012, 22:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Elmalı Güllaç Malzemeler • 3 su bardağı süt • 6 adet güllaç yaprağı • 1 su bardağı ceviz • 3 adet elma • 1 çay kaşığı tarçın • 2 su bardağı şeker • 1 su bardağı şeker (elmaya) Elmalı Güllaç Tarifi 1 Rendelediğiniz elmaları yarım su bardağı şekerle ateşte hiç suyu kalmayacak şekilde pişirin. İçine tarçın ve ceviz ekleyin. 2 Sütü kaynatın. İçine şekeri ekleyin ve kenarlı bir tepsiye dökün. Güllaç yaprağını tek tek batırıp yumuşatın. 3 Yumuşayan güllacı bir komposto kasesinin içine alın. Elmalı içten 1 kaşık koyun. Bohça gibi sarın. Servis tabağına ters çevirin. 4 Bütün güllaçlara aynı işlemi yapın. Kalan sütü ısıtıp üstüne dökün. 5 Narla süsleyerek servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
elmalı, güllaç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nektarinli güllaç | Ebru | Tatlılar | 0 | 29 Mart 2016 19:04 |
Güllaç :)) | Bora | Üye Resimleri | 3 | 01 Ağustos 2013 07:23 |
Muhallebili Güllaç | N999 | Tatlılar | 1 | 17 Şubat 2012 17:08 |