26 Nisan 2012, 22:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Taş Kadayıfı Malzemeler • 8 adet taş kadayıf • 2 su bardağı şeker • 2 su bardağı su • 2 çorba kaşığı hindistancevizi • 1 su bardağı çırpılmış kremşanti • 1 adet kivi Taş Kadayıfı Tarifi Kadayıfların kenarını çıkarın.Yumurtaya bulayıp kızartın. 2 Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın. 3 Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına kremşanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
kadayıfı, taş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaymaklı Ekmek Kadayıfı | Tanem | Tatlılar | 6 | 27 Nisan 2022 19:16 |
Deniz kadayıfı. | Zen | Sağlık Köşesi | 0 | 06 Haziran 2014 21:26 |
Kaymaklı Ekmek Kadayıfı | Rhytia | Tatlılar | 0 | 25 Ocak 2014 20:56 |
Ekmek Kadayıfı | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 22:35 |
Arap Kadayıfı Tarifi | Sevda | Tatlılar | 0 | 16 Kasım 2011 06:35 |