16 Kasım 2011, 06:35 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Arap Kadayıfı Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Arap Kadayıfı Tarifi Malzemeler 5 adet yassı kadayıf 3 adet yumurta (çırpılmış) 1 bardak un 1 su bardağı süt 250 gr çiçek yağı 450 gr şeker 600 gr su Yarım limon 50 gr çekilmiş yeşil fıstık Yemeğin Tarifi Kadayıfların etrafını bir makas yardımıyla çok ince keserek aldıktan sonra tepsiye koyup ılık sütü ilave edin. Daha sonra önce una daha sonra çırpılmış yumurtaya bulayarak bir tavada kızgın yağda kızartın. Daha sonra hazırladığınız şurubun içine koyarak 20 dakika hafif ateşte arada bir alt üst ederek kaynatıp pişirip soğumaya alın. Soğuduktan sonra şurubun içinden alıp yeşil fıstık ile servis yapın. Afiyet olsun. Kaynak: Alıntılar | |
|
Etiketler |
arap, kadayıfı, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tavada Yapılır, Lezzet : İrmikten Ekmek Kadayıfı Tarifi | yeSa | Tatlılar | 1 | 01 Ağustos 2020 00:12 |
Arap Usulü Selek Tarifi (arap) | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 16 Eylül 2016 17:31 |
Sakızlı Pide Kadayıfı Tarifi | Cappy | Hamur İşleri | 0 | 02 Şubat 2015 13:41 |
Taş Kadayıfı Tatlısı Tarifi | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 02 Ağustos 2013 17:47 |
Arap Dudağı Tarifi | Sue | Tatlılar | 1 | 09 Ağustos 2012 15:39 |