24 Ağustos 2011, 21:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırın Güllaç [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fırın Güllaç Malzemeler
1. Şeker ile sütü bir tencerede ısıtarak, kaynatmadan şekerin erimesini sağlayın. Ocaktan alırken vaniln ekleyin. 2. Isıya dahaynıklı cam bir kabın içerisine güllaç yapraklarını kırın. Şekerli sütü üzerine dökün. Normal güllaca göre biraz daha sulu (cıvık) olması gerekiyor. On dakika bekleyin ve çiğ kremayı güllacın üzerine yayın. 3. Güllacı fırına koyun ve yirmi dakika üzerini kızartın. Fırının ızgara ayarı ile çok rahat oluyor. Sıcak olarak servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not: Yukarıda verdiğim tarife ek olarak aralarına kuru üzüm, badem, fındık, fıstık, ceviz hatta meyve ekleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.. Kaynak:Alıntı | |
|
25 Ağustos 2011, 17:46 | #3 | ||||
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Fırın Güllaç
Bencede bunun görüntüsü pek hoş değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
|
Etiketler |
fırın, güllaç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çikolatalı Güllaç | mCx | Tatlılar | 3 | 10 Eylül 2019 20:11 |
Güllaç :)) | Bora | Üye Resimleri | 3 | 01 Ağustos 2013 07:23 |
Muhallebili Güllaç | N999 | Tatlılar | 1 | 17 Şubat 2012 17:08 |
Kremalı Güllaç | Sevda | Tatlılar | 7 | 01 Eylül 2011 22:03 |