10 Kasım 2010, 18:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sakson pudingi MALZEMELER 1 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaklaşık ¼ bardak şeker 1 adet vanilya çubuğu 3 çorba kaşığı tereyağı 8 çorba kaşığı un 4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı ½ tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu 25 gr. kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın akı YAPILIŞI Süt,şeker ve vanilya çubuğunu bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtın.Tencereyi ateşin üzerinden alın.Ağzını kapatıp şekerli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü 20 dakika dinlendirin.Bu sürenin sonunda vanilya çubuğunu tencereden çıkartıp alın. Bir başka tencerede tereyağı eritin.Unu ekleyin.Pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.Karışımın üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökün.Tencere ateş üzerinde iken bir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teli ile iyice karıştırın.Tencereyi ateşten alın.Bir kenarda ılınmaya bırakın. Yumurta sarılarını iyice çırpın.İçine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi,limon suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri katıp pişirdiğiniz karışıma ekleyin. Borcam’ın içini iyice yağlayın.Un serperek her kısmının unlanmasını sağlayın.Kabı ters çevirip fazla unları atı.Karışımı Borcam’a aktarın. Yumurta aklarını köpük köpük oluncaya kadar çırpın.Borcam’daki karışımı fazla karıştırmadan ekleyin. Borcam’ı yarıya kadar kaynar su dolu başka bir Borcam’ın içine oturtun.Çok ağır ateşte karışım ısınıncaya kadar pişirin.Karışım ısınınca Borcam’ı dışındaki kapla birlikte önceden ısıtılmış 175 C’lik fırının orta katına sürün.45 dakika pişirin. Bu süre sonunda pudingi fırından çıkartın,alt-üst ederek bir diğer Borcam’a aktarın.Sakson pudingini dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve meyve sosu ile servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
pudingi, sakson |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Meyveli Ekmek Pudingi | Funda | Pastalar | 0 | 01 Mayıs 2018 22:28 |
İtalyan Pudingi | Desmont | Tatlılar | 0 | 05 Aralık 2014 12:15 |
Sakson Köleleri/Mehmet Necati Güngör | Afrodit | Makaleler | 0 | 16 Ekim 2011 19:34 |