27 Aralık 2009, 07:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevizli Asıda Malzemeler: - ½ kg Piyale buğday nişastası - 1/5 su bardağı kızgın tereyağı - Yarım su bardağı su - Yarım su bardağı pekmez - Yarım paket Piyale vanilin - 1 kg şeker Hazırlanışı: ½ kg Piyale buğday nişastasını soğuk suda eritin ve bir kaba alın. Üzerine 1/5 su bardağı kızgın tereyağı dökün. Sararana kadar kavurun. Başka bir tencerede yarım su bardağı suyu kaynatın. İçine yarım su bardağı pekmez, yarım paket Piyale vanilin, 1 kg şeker ve kavrulan nişastayı ekleyin. Sürekli karıştırın, göz göz olunca içine iri dövülen cevizleri atın. Servis tabağına alın ve cevizle süsleyin. | |
|
Etiketler |
asida, asıda, cevizli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cevizli Bar | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 08 Haziran 2014 09:55 |
Cevizli Un Helvası | efLatun | Tatlılar | 21 | 08 Mayıs 2012 21:17 |
Cevizli Biberli Dip | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:28 |
Cevizli Dip | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 26 Eylül 2009 23:19 |