10 Nisan 2009, 06:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kestaneli ve pastırmalı lokma Kestaneli ve pastırmalı lokma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 200 gr kestane 1 su bardağı kırmızı şarap 100 gr çemensiz pastırma Bir kaç biberiye dalı Hazırlanışı: Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun. Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin. Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın. Alıntı. | |
|
Etiketler |
kestaneli, lokma, pastirmali, pastırmalı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kemal Kılıçdaroğlu: Bir belediye başkanının ağzından eğer bir lokma haram lokma inerse... | AttackMan | Haber Arşivi | 0 | 11 Aralık 2017 18:12 |
Halâl Lokma | PySSyCaT | Dini Sözlük | 0 | 30 Kasım 2016 23:37 |
Lokma | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:40 |
Lokma | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 21:47 |
Son lokma. | FaiL | Serbest Kürsü | 0 | 02 Mart 2009 05:50 |