IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2015, 11:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"En çok Başakşehir-F.Bahçe maçında..."





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulüp televizyonda katıldığı programda sezonu değerlendirirken, "Sezon başında Galatasaray'ı şampiyonluğa yakın görmüyordum. Galatasaray'a yakışan bir takım oluşturduk. En çok Başakşehir-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünde heyecanlandım" dedi.

"Zorlu bir sezon geride kaldı, neler hissediyorsunuz? sorusuna Hamzaoğlu, “Zor bir sezon geçirdik. Gelmemizle beraber yaşanan süreçte zorluklar bizi bekliyordu ama oyuncularla beraber inandığımız bir davanın sonucunu alıp çifte kupanın haklı gururunu yaşıyoruz. İki kupayla sezonu kapattığımız için bu bizi daha fazla memnun etti" yanıtını verdi.

"Milli Takım yardımcı teknik direktörlüğü sırasında Galatasaray, şampiyonluk için çok da favori gözükmüyordu" diyen Hamzaoğlu, "Görevim dolayısıyla Galatasaray’ın bir kaç maçını izlemiştim. Bir çok şeyin koptuğunu görmüştüm ama potansiyel vardı. Bu potansiyelin harekete geçmesi lazımdı. Hesapta olmadan bu bize nasip oldu. Bir an önce göreve başladık ve en kısa zamanda bir çok şeyi aştık. Kısa sürede bir çok şeyi halletmemiz sona doğru işimizi kolaylaştırdı" dedi.

Galatasaray’ın başındaki ilk maçta kupada Eskişehirspor'u 4-1 yendiği maçın hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Hafta içinde, 'Galatasaray nasıl oynayacak?' diye sorular vardı. Oyuncularla toplantımda, 'Biz Galatasarayız' demiştim. İlk maçın bende ayrıca bir yeri var. Burak'ın pozisyonuyla ilgili konuşmuştuk, nerede oynayacağıyla ilgili. Çünkü iyi başlamak önemliydi. Herkes bir tedirginlikle bize bakacaktı. İlk maçta nasıl oynayacaklar diye bir beklenti vardı. Sizin söylediğinize oyuncularınızın inanması lazım. İnandıramazsanız sonuç alamazsınız. Burak önde oynarken sürekli ofsaytta kalan ve bir çok pozisyonu harcayan görüntüsü vardı. Burak oynadığında Umut gibi bir oyuncudan faydalanmamız gerekir diye düşünmüştüm. Bunda da başarılı olduk, taa ki Burak sakatlanıncaya kadar. Umut oradaki görevini en iyi şekilde yaptı. Kimse kimseyi aratmadı" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A YAKIŞAN BİR TAKIM OLDUK"
"Sezon sonunda şampiyon olamayız ama şampiyonluk için sonuna kadar mücadele eden bir Galatasaray olacak" sözlerinin hatırlatılması üzerine Galatasaray'ın teknik patronu, "Bunu başardığımızı düşünüyorum. Maçlarımızı kazandık ama takım olarak bütünleştik. Beraber mücadele etmeyi öğrendik. Beraber mücadele ederken keyif almayı öğrendik. Şampiyon olmasak bile Galatasaray'a yakışan bir takım olmuştuk; ama şampiyonluk da geldi bu bizi daha da memnun etti" diye konuştu.

"Takımın mental durumu nasıldı, takım nasıl bir anda ayağa kalktı, genç oyuncuların ivme yakalaması nasıl oldu" soruları üzerine Hamzaoğlu şu yanıtı verdi, "Her zaman bütün takımı kazanmak zorunda olduğumuzu düşünüyordum. Maalesef kadromuza giremeyen ve çok az süre alan çok oyuncumuz vardı. Geldiğimizde objektif olarak herkesi değerlendirdik. Yasin'i nasıl kazanabileceğimizi farkettik. Takımın tamamını bu mücadelenin içine çekmeye çalıştık. Kupa maçlarının çok faydasını gördük. ligde oynatamadığımız çok oyuncumuz vardı onları orada gördük. Kupa maçlarımız çok avantaj teşkil etti. Yasin'i o maçların ardından takıma aladık. Bruma'nın performansı arttı. Hamit'i oynattık, bu maçlardan aldığımız veriler sayesinde şampiyonluğa giden yolda önemli adımlar attık."

Florya'daki genel ilişkilerle ilgili de konuşan Hamzaoğlu, "Tüm çalışanlarımızdan memnunuz. Ekibimizle bu yola çıktığımızda onlarla çok eskiden beri tanıştığımız için abi kardeş gibiyiz. Şükürler olsun, senelerdir beraberiz. Takım için oturup tartışıyoruz ama onun dışında en küçük tartışmamız, husumetimiz olmadı. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Özellikle Yıldırım Hoca genç takımdan benim hocam. Bize ağabeylik yapıyor. Oyuncular da bizimle beraber Yıldırım Hoca'ya gidip danışabiliyor. Şu anda durumu iyiye gediyor. Fuat Hoca'yla birlikte oynadık. Bütün takımın hatasını kapatan durumdaydı. İsa Hoca da, İstanbulspor'dan arkadaşım. Takımlarımız ayrıldığı, dostluğumuz bitmedi. Oyunculuktan sonra hayallerimi anlatıyordum onlara. Onlar da, 'birlikte yaparız' diyorlardı. Metin hocamız var. Taffarel'in yanısıra o da bize yardımcı oluyor. Altyapı görevini teslim ettik seve seve kabul etti. Serkan Hoca sonradan bize katıldı; ama bir parçamız oldu. Aile ortamımız var ve bunun faydasını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bundan 10 yıl önceki hayalleriniz neydi?" sorusuna ise Hamza Hamzaoğlu, "Hayaller bitmiyor ve hayaller artıyor. Hedefler yaklaştıkça berraklaşıyor. Eskiden beri, UEFA şampiyonu olduğumuzda da, Galatasarday'a geldiğimizde Fatih Hoca'nın yakaladığı başarılara yaklaşmak veya ondan bir kademe üstüne çıkmak hedefimiz" yanıtını verdi.

"TRABZONSPOR MAÇINI KAYBETTİĞİMİZDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM"
Sezon içindeki Trabzonspor mağlubiyetini de yorumlayan Hamzaoğlu, "Bir çok maç kırılma noktası gibiydi, Kasımpaşa, Başakşehir, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Mersin İdman Yurdu. Çünkü tökezleyen yarışta geride kalacaktı. Trabzonspor maçı ayrı bir yer tutuyor. O maçı kaybettiğimizde çok üzülmüştüm. O maçta avantajı kaybetmiştik. Önemli olan şampiyonluğa giden yolda ne kadar takıldığımız değil, ne kadar çok ayağa kalkıp devam edebilmenizdi. Önemli olan bu mağlubiyetlerden sonra yolumuza devam edebilmekti. O gün de onu söyledik, rakiplerimiz de mağlup olabilir diye. Söylediğimiz çıktı. Her maçı kazanıp şampiyon olan çok az takım vardır belki de yoktur" diye konuştu.

EN HEYECANLANDIĞIM MAÇ BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE
Bu sezon en çok heyecanlandığı maç sorusuna ise Hamzaoğlu, "Hepsi ayrı bir heyecan. Beşiktaş maçı çok iyiydi. Ama en çok heyecanlandığım an Başakşehir-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüydü. Belki dışarıda olmak daha zor geldi bana, bazı maçlarımızı 80'den sonra attığımız gollerle aldık. Oradan ya sevinçli ya da üzücü bir haber alacaksınız. O anda oyuncularımı nasıl toparlarım diye düşündüm, ama iyi bir sonuçla bitti ve hepimiz mutlu olduk" yanıtını verdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
en çok başakşehirfbahçe maçında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık