12 Ocak 2022, 16:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hardal sosu MALZEME ; 1 LİTRE 900 ml Beşamel sos sıcak 50 gram Margarin 100 ml Çiğ Krema 20 gram Hardal 1 Çay kaşığı tuz 1 tutam taze çekilmiş beyazbiber 1 Çay toz kırmızıbiber YAPILIŞI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ıcak beşamel sosa margarini ve kremayı katıp iyice karıştırın.Hardalı çok az su ile sulandırın.Sosa karıştırarak ilave edin.Tuz ve biberini katın.Biraz toz kırmızı biber ekleyerek sosu tamamlayın. NOT ;BU SOS IZGARA BALIKLARIN YANINDA SERVİS EDİLEBİLİR. | |
|
Etiketler |
hardal sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
HARDAL ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 19:03 |
Hardal (sinapis) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 16 Ağustos 2013 21:41 |
Hardal Tanesi. | Melodram | Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler | 0 | 30 Kasım 2011 22:10 |
Sıcak Hardal Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 22 Mart 2009 17:59 |