28 Ekim 2019, 21:46 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Böğürtlen Sosu Böğürtlen Sosu 500 gram böğürtlen 4 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 çay bardağı su Böğürtlen Sosu Tarifi Yapılışı Merhabalar arkadaşlar pastalarda keklerde veya kahvaltılarda kullanabileceğiniz muhteşem bir sosla huzurlarınızdayım 😊 Öncelikle böğürtlenleri ayıklayıp yıkayalım ve süzdürelim ve tencereye alalım. Üzerine toz şekeri ekleyelim nişastayı bir çay bardağı suyla bir kasede inceltelim ve tencerenin üzerine ekleyelim. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirelim bir yandan da kaşık yardımıyla böğürtlenleri ezelim koyulaşmaya başlayınca bir kaç dakika kaynatıp ocaktan alalım. Blender yardımıyla ezelim ve bir kavanoza alalım ben kışın kullanmak üzere kapatıp kaldırdım hemen kullanacaksınız oda sıcaklığına geldiğinde kullanabilirsiniz afiyet şifa olsun
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
böğürtlen sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
Böğürtlen | Rhytia | Alternatif Tıp | 0 | 19 Şubat 2014 22:11 |
Böğürtlen ve Faydaları | Flora | Sağlık Köşesi | 0 | 09 Temmuz 2013 11:24 |