28 Ekim 2019, 20:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pratik Konserve Salçası Pratik Konserve Salçası ( Domates Ve Kapya Biber Karışımlı) Tarifi İçin Malzemeler 3 kg kapya biber 2 kg domates 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tuz Pratik Konserve Salçası ( Domates Ve Kapya Biber Karışımlı) Tarifi Yapılışı Merhaba Arkadaşlar, sizlere en kolay ve doğal yollardan yapabileceğiniz salça tarifimi paylaşıyorum. Marketlerden artık hazır salça almayacaksınız ve inanın yemeklere ilave ettiğinizde çok güzel renklendiriyor, hazır salçaları kesinlikle aratmıyor. İlk olarak kapya biberlerin çekirdeklerini çıkaralım ve yıkayalım. Aynı şekilde domatesleri de yıkayıp kabuklarını soyalım. (Ben sıcak suda bekletip, o şekilde kabukları soydum. ) Bütün malzemeleri büyük bir tencerenizin içerisine 4 e bölecek şekilde doğrayalım ve malzemeler yumuşayana kadar kaynatalım. En son blenderden geçirelim ve bu sırada sıvı yağ, tuz ilavesi yapalım. Sıcak sıcak kavanozlara dolduralım ve ters çevirip soğuyunca dolaba kaldıralım. İster kahvaltıda sos olarak kullanın ister yemeklerde vs her yerde kullanın. Afiyet olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
pratik konserve salçası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Konserve, Turşu ve Sağlık | Burce | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 09 Mayıs 2014 23:36 |
Konserve Kutularını Değerlendirme Fikirleri | Violent | El Sanatları | 1 | 07 Nisan 2014 20:22 |
Konserve delikanlıyı bozuyor! | Sue | Erkek Sağlığı | 0 | 16 Temmuz 2012 21:42 |
Lekarda Konserve | YapraK | Turşular | 0 | 11 Ocak 2010 16:42 |
Zeytinyağında Konserve | YapraK | Turşular | 0 | 11 Ocak 2010 16:39 |