13 Ağustos 2013, 16:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Portakallı Tereyağı Malzemeler: 250 gram tereyağı 1 adet portakal 1 adet limon Maydanoz Tuz Hazırlanışı: 250 gram yumuşatılmış tereyağı, 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu, rendelenmiş limon kabuğu, bir tutam tuz ve 1 çay kaşığı doğranmış maydanozu spatulayla karıştırın. Salam şekli verip yağlı pişirme kağıdıyla sardıktan sonra buzdolabında bekletin. Sertliğini kaybetmeden kestiğiniz dilimin üzerine şekil vermek istiyorsanız baskılı pastacılık kalıplarından kullanın. Balık veya kızartılmış sıcak bir ekmek diliminin üzerinde servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
portakallı, tereyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ev Yapımı Tereyağı | Seyra | Soslar | 0 | 15 Eylül 2012 13:09 |
Portakallı Lor Tatlısı - Oktay Usta Portakallı Lor Tatlısı | Liaaa | Tatlılar | 0 | 08 Mart 2012 15:41 |
Limonlu Tereyağı Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:47 |
Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali Başladı. | Düş | Kültür ve Sanat | 0 | 02 Eylül 2011 00:00 |