22 Ocak 2012, 11:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karnabahar dip sos Malzemeler: 1 Adet Karnabahar 1 Adet Kuru Soğan 2 Su Bardağı Süt 10 Gram Tereyağı Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Karabiber Yeteri kadar Frenk Soğanı Yapılışı: Karnabaharları küçük parçalara ayırın. Soğanın kabuğunu soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın ve tencereye alın. Üzerine süt ekleyip 15-20 dakika pişirin. Kevgir yardımıyla soğan ve karnabaharları çıkarıp mutfak robotuna aktarın. Üzerine 1 kepçe süt ekleyip karıştırarak püre haline getirin. Kıvamı koyu olursa tekrar süt ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Karışımı kaseye alın. Üzerine eritilmiş tereyağı döküp doğranmış frenksoğanı serpiştirin. Cips veya kızarmış ekmek ile servis yapın. Karnabahar dip sos artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
dip, karnabahar, sos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabahar Yemeği | Funda | Diyet Tarifleri | 0 | 01 Mayıs 2018 21:11 |
KARNABAHAR ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 19:04 |
Bulamaçlı Karnabahar | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 23 Kasım 2012 17:52 |
Karnabahar Kızartması | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:21 |