22 Ocak 2012, 10:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tatlı-ekşi sos (Çin mutfağı) Malzemeler: 2 Fincan Toz Şeker 2 Çorba kaşığı Soya Sosu 3 Çorba kaşığı Domates Sosu 2 Fincan Ananas Suyu 2 Çorba kaşığı Mısır Nişastası Yapılışı: 2 kahve fincanı tozşeker, 2 çorba kaşığı soya sosu ve 3 çorba kaşığı hazır domates sosunu tencereye alıp karıştırın. Kısık ateşte bir taşım kaynatın. 2 kahve fincanı ananas suyu ile 2 çorba kaşığı mısır nişastasını bir kasede karıştırıp kaynamakta olan karışıma ekleyin. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Cam bir kavanoza aktarın. Buzdolabında 3 gün muhafaza edebilirsiniz. Tatlı-ekşi sos (Çin mutfağı) artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
cin, sos, tatlıekşi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği (amerikan mutfağı) | CORDON BLEU | Dünya Mutfakları | 2 | 02 Ocak 2023 13:07 |
Tatlı Ekşi Soslu Çin Tavuğu Tarifi | Ulker | Dünya Mutfakları | 2 | 14 Ocak 2020 19:49 |
Acı Tatlı Ekşi | CLasS | Film Tanıtımları | 0 | 10 Aralık 2017 16:36 |
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 20:11 |
Tatlı Ekşi Soslu Light Tavuk Şiş | N999 | Tavuk Yemekleri | 2 | 28 Ocak 2012 16:08 |