21 Kasım 2011, 17:29 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Nar ekşisi sosu Yeteri kadar narı alın, suyunu çıkartın. Ocağın üstünde pekmezimsi bir kıvam alana kadar pişirin. Hazır almak yerine narın bol bulunduğu bu dönemlerde yapılabilir. | |
|
Etiketler |
ekşisi, nar, sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
Hatay’ın Harika Nar Ekşisi | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:46 |
Has nar ekşisi nasıl anlaşılır? | Ebru | Merak Ettikleriniz | 0 | 22 Ağustos 2016 17:52 |
Yarpuz ekşisi (şanlıurfa) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 21:18 |
Kara ekşi (nar ekşisi) (mersin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:25 |