27 Aralık 2009, 07:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Avcı Sosu Malzemesi : 125 gr. yağ 200 gr. mantar (dilimlenmiş) 50 gr. arpacık soğanı (ince kıyılmış) 250 gr. çiğ konkase domates 1 çay kaşığı ince kıyılmış tarhun otu 1 lt. dömi glas taze çekilmiş karabiber tuz Hazırlanışı : Yağı derin bir tavada eritin. Mantarları atıp biraz sote edin. Arpacık soğanlarını ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin. Çiğ konkase domatesi, tarhun otunu katın. Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin. Oluşan kefi alın. Tuz ve karabiberini ilave edin. | |
|
Etiketler |
avci, avcı, sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı tutuklandı | NurSima | Güncel ve Son Dakika Haberler | 4 | 22 Şubat 2022 18:14 |
Avcı sosu | Sarya | Soslar | 0 | 12 Ocak 2022 16:44 |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |