28 Eylül 2009, 16:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bolognese Sosu Malzemeler : 250 gr sığır kıyması 2 çorba kaşığı rendelenmiş soğan 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı rendelenmiş kereviz 2 çorba kaşığı rendelenmiş havuç 1 diş ince kıyılmış sarımsak az tuz az karabiber 5 su bardağı su 2 çorba kaşığı salça Yapılışı : Tencereye yağı koyup hızlı ateşte kızdırın. Su ve salça hariç tüm malzemeyi ekleyin ve kıyma bırakacağı suyu çeken kadar kavurun. Salçayı ilave edin. 3-4 dakika kavurun. Suyu da ekleyerek yaklaşık 90 dakika pişirin. Ateşten aldığınız zaman kıymanın üzerinde yaklaşık 1,5 parmak eninde su bulunmasına dikkat edin. Pişerken gerekirse kaynar su ekleyebilirsiniz. | |
|
Etiketler |
bolognese, sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
Spagetti Bolognese | Zen | Makarnalar Pilavlar | 0 | 03 Şubat 2013 12:00 |
Bichon Bolognese Üremesi | Liaaa | Hayvanlar Alemi | 0 | 07 Kasım 2012 17:21 |